Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Margrietstraat 10 in Urk 8322 GT

Margrietstraat 10

8322 GT Urk
Koopsom € 225.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen realiseert 3 rijwoningen aan de Margrietstraat!

Je eigen woning, helemaal nieuw en alles in jouw smaak.Type Margriet in fase 3 betreft 3 rijwoningen. Alle woningen hebben een voortuin en een fijne achtertuin op het zuidoosten. De woningen zijn heerlijk ruim met een tuingerichte woonkamer. Je hebt...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 135 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen realiseert 3 rijwoningen aan de Margrietstraat!

Je eigen woning, helemaal nieuw en alles in jouw smaak.Type Margriet in fase 3 betreft 3 rijwoningen. Alle woningen hebben een voortuin en een fijne achtertuin op het zuidoosten. De woningen zijn heerlijk ruim met een tuingerichte woonkamer. Je hebt 3 slaapkamers en ruimte voor een hobbykamer op zolder. De woningen worden opgeleverd inclusief hoog kwalitatief sanitair van Villeroy & Boch. Er is een eigen parkeergelegenheid voor de woningen.

De woningen zijn op de toekomst voorbereid, zowel voor jou als voor het milieu. Zo zijn alle woningen gasloos en voorzien van een lucht-water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de gehele woning. Met de zonnepanelen op het dak is de woning geheel energieneutraal. Dat wil zeggen dat de woning een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) heeft van 0. Dit houdt in dat het gebouwgebonden energiegebruik neutraal is. Dat is het energieverbruik voor ruimteverwarming, ventilatie, warmtapwater en elektriciteit voor de hiervoor benodigde installaties. Hierin is niet het huishoudelijke gebruik meegenomen, zoals het energieverbruik voor ‘huishoudelijke’ apparatuur als keukenapparatuur, TV, computer, etc.

Kies je voor wonen in de Oranjewijk, dan kies je voor een gezellige, jonge buurt met alles bij de hand. Het wordt een echte Koningswijk die zich kenmerkt door het vele water en groen.
De wijk heeft een goede bereikbaarheid en is heel kindvriendelijk. Speelveldjes en diverse basisscholen: het is allemaal dichtbij! En ook fijn; Winkelcentrum Urkerhard, het modernste winkelcentrum van Urk met alles voor je dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen, ligt slechts op een paar minuten fietsen.

Bouwnummers 1 t/m 3 komen in de verkoop.

Prijzen vanaf € 225.000,- V.O.N.


Meer informatie over de verkoopprocedure treft u aan op de volgende link: https://www.urk.nl/inschrijving-starters-en-levensloopbestendige-woningen-oranjewijk-3e-fase

De inschrijfperiode voor de starters- en levensloopbestendige woningen start online en eindigt op maandag 24 februari 2020. De inschrijfformulieren met bijbehorende bijlagen kunnen ook worden opgehaald bij de balie van het gemeentehuis, Singel 9 te Urk. De inschrijfformulieren moeten vóór maandag 24 februari om 16.30 uur volledig ingevuld en ingeleverd zijn.
De loting zal onder toezicht van notaris mr. S.H.R. Boschma verbonden aan Notamare Urk Notarissen en Adviseur op donderdag 5 maart 2020 om 18:30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis door wethouder G. Post jr. worden verricht. De loting is alleen voor de inschrijver(s) toegankelijk.

Wilt u meer informatie of een nadere uitleg over deze ontwikkeling, kom dan even langs bij Sinke, Wijk 1-31 te Urk.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 225.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 135 m² Perceeloppervlakte 265 m² Inhoud 340 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Urk Sectie C Perceelnummer 4313 Oppervlakte 265 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Download PDF

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring