Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 1) in Kampen 8265 XC

Bouwnummer (Bouwnummer 1)

8265 XC Kampen
Koopsom € 240.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

VERKOOP GESTART - Inschrijven tot en met maandag 24 februari 12.00 uur

Fantastisch nieuw complex, 20 nieuwbouwappartementen vlakbij de binnenstad van Kampen!
Het project heeft de naam gekregen "Flevo Zathe" en wordt gebouwd op de hoek Lelystraat / Beyerinckstraat, op de locatie van een voormalige school. Het project is ontwikkeld door de Bemog en zal gebouwd worden door Mateboer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 73 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART - Inschrijven tot en met maandag 24 februari 12.00 uur

Fantastisch nieuw complex, 20 nieuwbouwappartementen vlakbij de binnenstad van Kampen!
Het project heeft de naam gekregen "Flevo Zathe" en wordt gebouwd op de hoek Lelystraat / Beyerinckstraat, op de locatie van een voormalige school. Het project is ontwikkeld door de Bemog en zal gebouwd worden door Mateboer uit Kampen.
De appartementen zijn duurzaam en dus helemaal van deze tijd. Dit houdt in dat de appartementen gasloos zijn. Ook worden er PV-panelen en een warmtepomp geïnstalleerd. Elk appartement heeft zijn eigen parkeerplaats. De Penthouses hebben 2 parkeerplaatsen. 

Flevo Zathe biedt alles wat u nodig heeft: een parkeerplaats voor de deur, een supermarkt om de hoek en de gezelligheid van het historische centrum op nog geen vijf minuten fietsen. Ook sportvelden, het station en de N50 zijn dichtbij. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 70 tot 110 m2 en twee slaapkamers.
De appartementen worden opgeleverd inclusief badkamer en toilet. De keuze voor een keuken is geheel aan jou, je kiest zelf jouw droomkeuken. 
Er zijn maar liefst tien verschillende woningtypes om uit te kiezen, grote kans dat jouw droomhuis er tussen staat! 

De naam 'Flevo Zathe' verwijst naar de Flevowijk. Meerdere straten in deze wijk zijn naar waterbouwkundigen vernoemd, zoals Jan Anne Beyerinck, Jan Adriaanszoon Leeghwater en Hendrik Stevin. 
Een 'zathe' is de ondergrond van een dijk. Iets waar waterbouwkundigen in hun werk regelmatig mee te maken hebben. Hierdoor past het nieuwe gebouw niet alleen qua uitstraling, maar ook qua naam perfect in de omgeving. 

Middels het inschrijfformulier kunt u zich tot en met 24 februari 12.00 uur bij ons inschrijven. 

Neem contact met ons op voor vragen of het inschrijfformulier! 
038-3322055 of infokampen@sinkebv.nl
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 240.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 73 m² Inhoud 203 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.