Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Paint It Yellow in Dronten 8253 VB

Paint it Yellow

8253 VB Dronten
Koopsom € 190.000,- v.o.n.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Deze mooie lichte woningen worden gebouwd in de nieuwste wijk van Dronten, Het Palet. In deze wijk is er al een mooie basis gelegd voor een groene duurzame wijk. Door deze goed betaalbare woningen is het nu ook voor starters mogelijk om in deze mooie groene wijk te komen wonen!

Paint it Yellow, een opvallende naam voor een bijzonder nieuwbouwproject. De 28 starterswoningen zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Deze mooie lichte woningen worden gebouwd in de nieuwste wijk van Dronten, Het Palet. In deze wijk is er al een mooie basis gelegd voor een groene duurzame wijk. Door deze goed betaalbare woningen is het nu ook voor starters mogelijk om in deze mooie groene wijk te komen wonen!

Paint it Yellow, een opvallende naam voor een bijzonder nieuwbouwproject. De 28 starterswoningen zijn namelijk ‘sociale koopwoningen’. De lage verkoopprijzen van deze woningen worden mogelijk gemaakt door de verlaagde grondprijzen die de gemeente Dronten voor deze woningen hanteert. Zo krijgen starters op de woningmarkt een kans om een betaalbare woning te kopen.
Om in aanmerking te komen voor een sociale koopwoning moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag je de woning alleen kopen wanneer je er, als eigenaar van de woning, zelf gaat wonen voor een minimale periode van 5 jaar. Dit wordt zelfbewoningsplicht genoemd. Ook is het antispeculatiebeding van toepassing, om te voorkomen dat mensen gaan handelen in woningen en hier winst op gaan maken.

De 28 woningen worden gebouwd aan de Boerenkermis en Pastorale. Alle woningen worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om op de zolder optioneel
een derde slaapkamer te realiseren. Standaard worden de gasloze woningen voorzien van vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp. Net als in andere delen van Het Palet is ook in Paint it Yellow het groen duidelijk in het straatbeeld aanwezig.

De Boerenkermis bouwnummer 1-18
Hoewel alle woningen aan de Boerenkermis dezelfde uitstraling en indeling hebben, is de rij met de bouwnummers 1 t/m 10 nét iets breder dan de overige woningen aan de Boerenkermis.
Door twee verschillende kleuren steen te gebruiken, wordt er een gevarieerd gevelbeeld voor deze woningen gecreëerd. Die uitstraling wordt verder versterkt door de verlaagde dakgoot van de middelste woningen in de rij. De kopgevels van de hoekwoningen vallen op door een afwijkende nokrichting. Hierdoor hebben de hoekwoningen een nog ruimere zolder. De tuin bevindt zich op het zuiden.

Pastorale bouwnummer 19-28
Niet iedere woning aan de Pastorale is hetzelfde. Naast de hoekwoningen hebben ook twee andere woningen in deze rij aan de voorzijde een kopgevel en zijn ze 40 cm dieper. Een ander in het oog springend detail is de luifel boven de voordeur. De woningen aan de Pastorale sluiten perfect aan op de omliggende woningen in Het Palet. De achtertuin bevindt zich op het noorden.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 190.000,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 105 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 320 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd en hr-glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Glasvezel kabel, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Dronten Oppervlakte 105 m²

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring