Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Kampen 8261 VZ

Hanzevesting 18 stadswoningen Oostzeestraat

8261 VZ Kampen

Omschrijving

IN VERKOOP: 18 stadswoningen aan de Oostzeestraat in Kampen

Spliksplinter nieuw wonen op een unieke locatie nabij het centrum en stadspark  
In de Hanzewijk op een unieke locatie aan de rand van de binnenstad van Kampen ontwikkelen Nikkels Projecten en Le Clercq Plantontwikkeling deze 18 stadswoningen. Stedelijk wonen in een parkachtige ambiance. De ruime woningen hebben...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 269.000,- tot € 325.000,- Gebruiksoppervlakte 124 m² t/m 136 m² Inhoud 440 m³ t/m 490 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 208 m² Start Verkoop 06-05-2019 Aantal kavels 18 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

IN VERKOOP: 18 stadswoningen aan de Oostzeestraat in Kampen

Spliksplinter nieuw wonen op een unieke locatie nabij het centrum en stadspark  
In de Hanzewijk op een unieke locatie aan de rand van de binnenstad van Kampen ontwikkelen Nikkels Projecten en Le Clercq Plantontwikkeling deze 18 stadswoningen. Stedelijk wonen in een parkachtige ambiance. De ruime woningen hebben drie bouwlagen en onderscheiden zich door statige en eigentijdse architectuur. 

Het plan omvat 18 woningen
Er zijn 16 woningen met 3 woonlagen. Alle woningen hebben een betonnen en plat dak, dus je kunt alle ruimtes optimaal benutten. De 16 woningen zijn 5.40 mtr. breed x 8.80 mtr. diep, met uitzondering van bouwnummers 9 en 10. Deze bouwnummers zijn gelegen op een hoek en hebben een erker aangebouwd aan de zijgevel.  
De woningen met bouwnummer 3 en 16 heeft drie complete woonlagen en biedt daarmee nóg meer ruimte. Deze twee woningen zijn statig te noemen, vanwege de breedte van maar liefst 8.80 mtr. bij 5.16 mtr. diep. 

De wijk Hanzewijk
Dit project Hanzevesting ligt in woonwijk De Hanzewijk. Deze woonwijk is nagenoeg geheel gerevitaliseerd. Inmiddels is het een levendige wijk met een diversiteit aan woningen en bewoners. 
De wijk ligt tegen het centrum van Kampen en het prachtige stadspark aan. In het stadspark is een natuurspeeltuin en een kinderboerderij. Op loopafstand is het centrum van Kampen en het winkelcentrum nieuwe Hanzewijk waar je, bij onder andere supermarkt Jumbo, terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Voorzieningen zoals huisarts, fysio, liggingen achter de woningen gelegen in het gezondheidscentrum. 
Wil je de stad uit, dan zit je met de auto zo op de N50 richting de A28 en de A6. 

Heb je vragen of wil je de verkoopinformatie inzien of een inschrijfformulier ontvangen: neem contact met ons op!

Kijk voor meer informatie op www.hanzevesting.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 269.000,- - € 325.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 124 m² t/m 136 m² Inhoud 440 m³ t/m 490 m³ Perceeloppervlakte 126 m² t/m 208 m² Start Verkoop 06-05-2019 Aantal kavels 18 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.