Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Klompenmakerstraat in Sneek 8601 WR

Klompenmakerstraat

8601 WR Sneek
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Te huur / Te Koop

Bedrijfskavels met zichtlocatie aan de State-as te Sneek


Deze ontwikkellocatie is gelegen aan de Klompenmakerstraat /Smidsstraat te Sneek gelegen op het plan State Boulevard, een zichtlocatie aan de State-As (de drukste rondweg van Sneek) nabij de aansluiting met de A7, gelegen op het gewilde bedrijventerrein “De Hemmen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 7600 m² In units vanaf 5000 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur / Te Koop

Bedrijfskavels met zichtlocatie aan de State-as te Sneek


Deze ontwikkellocatie is gelegen aan de Klompenmakerstraat /Smidsstraat te Sneek gelegen op het plan State Boulevard, een zichtlocatie aan de State-As (de drukste rondweg van Sneek) nabij de aansluiting met de A7, gelegen op het gewilde bedrijventerrein “De Hemmen II” en ligt direct naast de bestaande meubelboulevard.

Het eerste bedrijf welke zich vestigt op deze ontwikkellocatie is Volvo dealer Van der Schaaf Autobedrijven. Er zijn nog 3 bedrijfskavels beschikbaar variërend van ca. 5000 tot 7600 m2 met naast de normale bedrijfsbestemming ook de bestemming PDV- auto’s boten en caravans. Er is op deze kavel direct gelegen naast de Meubelboulevard dus veel mogelijk.

Corlijnen BV kan de bouwkavel rechtstreeks aan u verkopen maar ook een bedrijfspand in gezamenlijk overleg ontwikkelen en bouwen. Deze kan dan uiteindelijk gehuurd of gekocht worden.

Vestiging is dus mogelijk voor:
• Autobedrijven
• Caravandealers
• Botenzaken
• alle normale bedrijfsbestemmingen die zich op “De Hemmen II” mogen vestigen.

Oppervlakte bedrijfskavels: van ca. 5.000 tot ca. 7600m2

Uitgangspunten bij een huursituatie:
In overleg kan het voorzieningenniveau worden aangepast op de wensen van de huurder. U kunt hier denken aan kantoorruimte, sanitair, uitgebreide elektra etc.

Huurperiode:
Flexibele huurafspraken zijn mogelijk. 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2016 Bouwjaar toelichting Nog te bouwen In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 7600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 5000 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Oppervlakte
7600 m²
In units vanaf
5000 m²
Terrein aanwezig
Ja

Foto's

Download PDF

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring