Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Gildestraat 1 in Kampen 8263 AH

Gildestraat 1

8263 AH Kampen
Huurprijs € 320,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

1 werkplek, 10 werkplekken, het kan in dit gebouw! Werken in een levendige omgeving, in een jong gebouw met een visitekaartje voor duurzaam ondernemen en met andere ondernemers! Het kan in dit bedrijfsverzamelgebouw op de hoek aan de Gildestraat 1 in Kampen. In het pand zijn diverse bedrijven gevestigd en Stichting IMpact is de hoofdgebruiker. In het pand zijn diverse kantoorruimtes te verhuren in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 14 m² In units vanaf 14 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

1 werkplek, 10 werkplekken, het kan in dit gebouw!
Werken in een levendige omgeving, in een jong gebouw met een visitekaartje voor duurzaam ondernemen en met andere ondernemers! Het kan in dit bedrijfsverzamelgebouw op de hoek aan de Gildestraat 1 in Kampen.
In het pand zijn diverse bedrijven gevestigd en Stichting IMpact is de hoofdgebruiker.
In het pand zijn diverse kantoorruimtes te verhuren in een open setting. Heerlijk makkelijke huur met ultieme flexibiliteit. Kies het aantal m2 en het is ongeveer plug and play. Alles wordt voor je geregeld. Huur ruimtes vanaf 14 vierkante meter tot 76 vierkante meter, (in totaal is er ca 300 m2 beschikbaar) zeker ook geschikt voor huur meer dan 1 werkplek en/of gezamenlijke huur van werkplekken in gezamenlijke ruimtes. We komen graag met jou in contact om je wensen te inventariseren en te kijken naar facilitering.

De huurprijs is vanaf Euro 320,00 per maand (14m2) en dat is all in!

Wat is all in?
De huurprijzen zijn inclusief:
Energie (gas, water en licht);
Schoonmaak werkplek (1x per week);
ICT inclusief mogelijkheden anno 2019;

Je kunt gebruik maken van:
Draadloos internet;
Deelfietsen voor werk-werkverkeer;
Koffieautomaat pantry’s;
Netwerkprinter (printjes worden per maand achteraf in rekening gebracht);
In- en uitgaande post (aanvullende afspraken te maken met Cycloon)
Parkeerplaatsen
Er zijn (tegen betaling) ook ruimtes aanwezig voor vergaderingen, trainingen en opleidingen, waardoor je alles onder 1 dak hebt!
En voor de lunch of een maaltijd hoef je de deur niet uit. Lunchroom BIJ ONS heet je van harte welkom!

Je gaat daarbij nog de volgende dienstverlening ervaren:
Gastvrouw receptie;
Huismeester;

Je hebt geen omkijken naar de volgende services;
Schoonmaak gebouw;
Onderhoud terrein;
Onderhoud gebouw en installatie;
Brandbeveiliging en alarminstallatie;

Binnen Gildestraat 1 zijn modern ingerichte ruimtes aanwezig voor vergaderingen, trainingen en opleidingen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn om alles onder 1 dak te hebben.

Vanuit een ‘open campus’ houding gaan wij zowel intern als extern Gildestraat 1 nog herkenbaarder positioneren. Doel is herkenbaarheid aanwezige MVO-ondernemers – activiteiten- dienstverlening vergroten; passend bij onze bedrijfsfilosofie.

Bedrijfsverzamelgebouw Gildestraat 1 is een gebouw dat onder regie van IMpact meer MVO-ondernemers aan zich wil verbinden.
De focus ligt daarbij op het versterken van elkaars kracht en netwerk. Vanuit het perspectief van IMpact koerst IMpact op betrokken MVO-ondernemers die hun strategische koers versterken.
Denk daarbij aan het zorgen voor werkervaringsplekken voor Participatiewet-klanten, productieorders, opleidingen verzorgen, warehousing, duurzaamheid, enzovoorts.

Gildestraat 1 is als jong gebouw een visitekaartje voor duurzaam ondernemen.
Van WKO (vloer)verwarming tot en met zonnepanelen. Maar ook ons eco-sanitair, fairtrade koffiebonen en elektrische deelfietsen.
Het begrip duurzaam vertaalt IMpact ook naar sociale netwerken. Vanuit Gildestraat 1 bouwt IMpact aan duurzame netwerken en willen regionaal/lokaal continue een stap vooruit blijven lopen op ontwikkelingen rondom duurzaamheid of op sociale innovatie. Zo ben je dus alleen al met de huur van het kantoor Maatschappelijk Verantwoord aan het Ondernemen!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 320,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting in overleg, maar korte termijn is mogelijk. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 14 m² Perceeloppervlakte 12965 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 25 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 14 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
14 m²
In units vanaf
14 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.